Mavi Bir Köşe: Azur
İstanbul’un hızla değişen trendlerine ayak uydurmak, bazen nefes almanın zor olduğu bir şehirde yaşayanlar için gerçek bir meydan okuma olabilir. Değişime ayak uydurmak isteyenler için
İstanbul’un hızla değişen trendlerine ayak uydurmak, bazen nefes almanın zor olduğu bir şehirde yaşayanlar için gerçek bir meydan okuma olabilir. Değişime ayak uydurmak isteyenler için
Sakhalin Bodrum, Yalıkavak Marina’da yer alan, Akdeniz ve Asya kültürlerini bir araya getiren yenilikçi ‘Mediterrasian’ mutfağına odaklanan şık bir restoran olarak Gault&Millau Türkiye 2024 Rehberi’nde
İstanbul’un en gözde alışveriş merkezlerinden Akmerkez’de, zarif ve samimi atmosferiyle öne çıkan Paper Moon, İtalyan mutfağının en seçkin lezzetlerini sunan bir restoran. 1996 yılından beri
Seiji Yamamoto‘nun ustalıkla yönettiği Nihonryori RyuGin, Tokyo’nun Roppongi semtinde yer alan ve Japon mutfağının en saygın örneklerinden biri olarak kabul edilen restoran Gault&Millau Japonya tarafından
Ege’nin cennet köşesi Urla’da, zeytin ağaçları ve üzüm bağları ile çevrili bir ortamda yer alan Urla Vino Locale, Gault&Millau Türkiye 2024 Rehberi’nde 3 Toques ‘Excellent
İstanbul’un en özel mekanlarından biri olan Frankie İstanbul, modern tasarımı ve eğlenceli atmosferiyle Galataport’ta misafirlerini ağırlıyor. Restoran, şehrin eşsiz manzarasına karşı konumlanmış terası ve iç