Köklerinin Tabaklara Yaslanarak Hayat Bulma Hikayesi; Alaf
Alaf Restoranı, sadece eşsiz deniz manzarası ve zarif atmosferiyle değil, aynı zamanda şahsına münhasır menüsüyle de konuklarını büyülüyor. Mutfağında Şef Murat Deniz Temel’in bulunduğu ve
Alaf Restoranı, sadece eşsiz deniz manzarası ve zarif atmosferiyle değil, aynı zamanda şahsına münhasır menüsüyle de konuklarını büyülüyor. Mutfağında Şef Murat Deniz Temel’in bulunduğu ve
Fransız ‘La List’ yarışmasında üst üste defalarca birinci seçilen ve ‘Dünyanın en iyi restoranı’ ödülünün sahibi olan Fransız Guy Sayov, renkli ve sıra dışı yemeklerinin
Boğazın muhteşem manzarasına karşı unutulmaz gastronomi deneyimleri yaşatan Sunset Grill & Bar, Gault&Millau Türkiye tarafından 2024 Rehberi’nde Chef’s Table 2 Toque ile derecelendirilirken mekanın Sommelier’si
Gault&Millau Türkiye rehberinde 2 Toque ile derecelendirilen Aman Da Bravo, gastronomi dünyasında yükselişini sürdürüyor. Şef İnanç Çelengil’in ustalık dokunuşlarıyla hazırlanan lezzetler, gurmelerin damak zevkini fethetmeye
İstanbul’un kalbinde yer alan Efendy, ödüllü şefi Somer Sivrioğlu’nun ustalık dokunuşlarıyla Türk mutfağına modern bir yorum getiren bir lokanta. Gault&Millau Türkiye tarafından Gourmand Table Chef
Lokanta by Divan Türk mutfağının zengin ve yerel tınısını modern dokunuşlarla birleştirerek, misafirlere benzersiz bir yemek deneyimi sunarak yerelliğiyle, adını ülkemizin önde gelen restoranlarına yazdırmayı