Boğaz’ın Kenarında Bir Tarih: Tuğra Restaurant
İstanbul’un gözbebeği Boğaz’ın kıyısındaki Çırağan Palace Kempinski’nin birinci katında yer alan Tuğra Restaurant, tarihi atmosferi, deneyimli şefi, güler yüzlü restoran müdürü ve lezzetli menüsü ile
İstanbul’un gözbebeği Boğaz’ın kıyısındaki Çırağan Palace Kempinski’nin birinci katında yer alan Tuğra Restaurant, tarihi atmosferi, deneyimli şefi, güler yüzlü restoran müdürü ve lezzetli menüsü ile
Beyoğlu, İstanbul’da yer alan Yeni Lokanta, 2013 yılında şef Civan Er tarafından açıldı ve kısa sürede şehrin en popüler adreslerinden biri haline geldi. Restoran, Anadolu
Fransız Alpleri’nin kalbinde yer alan Megeve kasabası, sadece kayak pistleri ve nefes kesen manzaralarıyla değil, gurme mutfağıyla da ün kazanıyor. Bu gurme cennetinin en gözde
Gault&Millau Türkiye 2024 Ödül Töreni’nde, 74 yıllık köklü geçmişi ve geleneksel Osmanlı mutfağına yaptığı katkılar ile Hünkar Lokantası sahibi Feridun Ügümü ‘Onur Ödülü’ne layık görüldü.
Araka, Yeniköy İstanbul’da bulunan ve 2017 yılından beri lezzet tutkunlarını ağırlayan bir şef restoranı. Başarılı şef Zeynep Pınar Taşdemir’in imzasını taşıyan Araka, modern Türk mutfağına
Four Seasons Hotel Bosphorus’un kalbinde yer alan Aqua, Gault&Millau Türkiye 2024 Ödül Töreni’nde “En İyi Yemek Tasarımı” ödülü ve 3 Toque ile 2024 Rehberi’nde yerini