![](https://www.gaultmillau.com.tr/wp-content/uploads/2024/07/PORTAL-GORSELI-2024-07-24T163856.298-300x150.png)
Arka Bahçenin Özgün Lezzetleri
Hodan, ismini yerel hodan otundan alan bir şef restoranı olarak, tarihi bir binanın içerisinde ve geniş bir bahçede konumlanıyor. Bu mekân, yoğun şehir yaşamından kaçmak
Hodan, ismini yerel hodan otundan alan bir şef restoranı olarak, tarihi bir binanın içerisinde ve geniş bir bahçede konumlanıyor. Bu mekân, yoğun şehir yaşamından kaçmak
Ege ve Akdeniz’in zengin lezzetlerini fine dining konseptiyle harmanlayan Chayote, Tuncay Gülcü’nün liderliğinde gastronomi dünyasında öne çıkan bir mekân haline geliyor. Mekânın sommelierliğini Berat Can
Sade Beş Denizler Mutfağı’nın konsepti, yöresel Anadolu mutfaklarının modern yorumlarıyla öne çıkan bir restoran olarak tanımlanabilir. Restoran, Nişantaşı’ndaki Akkavak sokaklarında bulunuyor ve beş denizler coğrafyasının
Balık lezzetlerinde olanı yansıtmanın yanı sıra, yenilikçi dokunuşlarla sunulan tabaklarıyla dikkat çeken Horasan Balık, şefin sahibi olduğu keyifli bir restoran. Daima ürünleri çeşitli malzemelerle sade
Şef Fatih Tutak, Türk mutfağına olan büyük tutkusunu ve tarihi pişirme tekniklerini derinlemesine araştırmaya olan merakını, Orta Asya ve Çin’deki kişisel deneyimlerinden esinlenerek ortaya koyuyor.
Reserved, Kapadokya’nın gözde gastronomi noktalarından biri olarak, Türk mutfağının zenginliklerini keşfetmek isteyenler için mükemmel bir seçenek sunuyor. Mekân, coğrafyasıyla uyumlu, kendine özgü otantik ve zarif