Mavi Bir Köşe: Azur
İstanbul’un hızla değişen trendlerine ayak uydurmak, bazen nefes almanın zor olduğu bir şehirde yaşayanlar için gerçek bir meydan okuma olabilir. Değişime ayak uydurmak isteyenler için
Gazeteci ve yemek eleştirmenleri Henri Gault ve Christian Millau tarafından ilk sayısı 1969 yılında Paris’te yayımlanan dünyanın en prestijli rehberlerinden Gault & Millau, Sözen Organizasyon iş birliği ile Türkiye’de!
Türkiye’yi de gastronomi çalışma ağına ekleyerek toplam 14 ülkeye ulaşan Gault & Millau, gastronomi alanında dünyada en çok bilinen ve takdir edilen iki rehberden biri. Gastronomi meraklılarının, gurmelerin ve gezginlerin dikkatle takip ettiği rehberin Türkiye’deki saha çalışmaları 2023 yılı içinde başlayacak ve rehber 2024 yılında yayımlanacak.
İstanbul’un hızla değişen trendlerine ayak uydurmak, bazen nefes almanın zor olduğu bir şehirde yaşayanlar için gerçek bir meydan okuma olabilir. Değişime ayak uydurmak isteyenler için
Sakhalin Bodrum, Yalıkavak Marina’da yer alan, Akdeniz ve Asya kültürlerini bir araya getiren yenilikçi ‘Mediterrasian’ mutfağına odaklanan şık bir restoran olarak Gault&Millau Türkiye 2024 Rehberi’nde
İstanbul’un en gözde alışveriş merkezlerinden Akmerkez’de, zarif ve samimi atmosferiyle öne çıkan Paper Moon, İtalyan mutfağının en seçkin lezzetlerini sunan bir restoran. 1996 yılından beri
Seiji Yamamoto‘nun ustalıkla yönettiği Nihonryori RyuGin, Tokyo’nun Roppongi semtinde yer alan ve Japon mutfağının en saygın örneklerinden biri olarak kabul edilen restoran Gault&Millau Japonya tarafından
Ege’nin cennet köşesi Urla’da, zeytin ağaçları ve üzüm bağları ile çevrili bir ortamda yer alan Urla Vino Locale, Gault&Millau Türkiye 2024 Rehberi’nde 3 Toques ‘Excellent
İstanbul’un en özel mekanlarından biri olan Frankie İstanbul, modern tasarımı ve eğlenceli atmosferiyle Galataport’ta misafirlerini ağırlıyor. Restoran, şehrin eşsiz manzarasına karşı konumlanmış terası ve iç